Termékek

Minőség és fenntarthatóság

Recepty

Cégünk

Helyszínek

Ehrmann Logo
Proteintorta banánnal @makybfit-től

Hozzávalók

A tésztához:

  • 50 g zabliszt
  • 50 g hajdinaliszt
  • 30 g csokoládés protein (opcionális, helyettesíthetjük liszttel és édesítsük valamivel)
  • 15 g kakaópor
  • 2 teáskanál sütőpor
  • 3 tojás
  • 70 g görög joghurt
  • édesítőszer (méz, eritrit, vagy xilit)

A töltelékhez:

  • 200 g vaníliás High Protein mousse
  • 2-3 banán

Az elkészítés menete:
Keverjük össze az összes száraz hozzávalót a tésztához, majd adjuk hozzá a többi nedves hozzávalót (a tojásfehérje kivételével). A tojásfehérjéket verjük kemény habbá, és forgassuk a keverékbe. Tegyük egy sütőpapírral bélelt (kb. 18 cm átmérőjű) sütőformába, és 180 fokon kb. 30 percig süssük (tűpróbával ellenőrizzük). Hagyjuk kihűlni a tésztát, vágjuk félbe, és helyezzük a felszeletelt banánt és a vaníliás High Protein mousse-t az alsó felére. A tészta másik felét morzsoljuk rá a töltelék tetejére.

Tegye a hűtőbe egy éjszakára.