Termékek

Minőség és fenntarthatóság

Recepty

Cégünk

Helyszínek

Ehrmann Logo
Olasz tiramisu

Hozzávalók

  • babapiskóta
  • 2 kolumbiai kávés High Protein puding
  • 2 doboz mascarpone
  • eritrit
  • cukrozatlan kakaópor
  • egy csésze kávé
  • Amaretto likőr
  • 2 tojássárgája“

Az elkészítés menete:
A babapiskótákat mártsuk az Amaretto likőrrel elkevert kávéba.

A tojássárgákat az eritrittel vízfürdőben verjük fel. Amikor a keverék kivilágosodik és besűrűsödik, vegyük ki a tálat a vízfürdőből, és hagyjuk kihűlni.

Verjük fel a mascarponét a tojássárgájából készült krémmel, készítsük elő az edényt, majd kezdjük el rétegezni.

Elsőként a kávéba mártott és lecsöpögtetett babapiskótát, majd az Ehrmann High Protein pudingot, ezután ismét a piskótát és a tojássárgájából készült krémet. Szitán keresztül szórjuk meg kakaóporral, és hagyjuk hűlni legalább 3 órán át. Ezzel a recepttel tökéletes tiramisut kapunk.

A receptet Michaela Tollingerová készítette a DAFIT, s.r.o. társaság számára.