Termékek

Minőség és fenntarthatóság

Recepty

Cégünk

Helyszínek

Ehrmann Logo
High Protein sajttorta

Hozzávalók

A tésztához

  • 240 g mandula- vagy pekándióliszt
  • egy csipet só
  • 4 teáskanál olvasztott kókuszolaj

A töltelékhez

  • vaníliás High Protein puding
  • 680 g krémsajt
  • 2 ½ teáskanál vaníliakivonat
  • 1 evőkanál citromlé
  • 75 g eritrit
  • 120 g mandulaliszt

Az öntethez

  • karamellás High Protein puding

Az elkészítés menete:
Az alaphoz a mandula- vagy pekándiólisztet, a sót és a kókuszolajat keverjük sima tésztává, és tegyük egy kerek tortaformába. A töltelékhez keverjük össze a vaníliás High Protein pudingot, a krémsajtot, a vaníliakivonatot, a citromlevet, az eritritet és a mandulalisztet, és keverjük sima tésztává. Melegítsük elő a sütőt 180 fokra. Töltsünk meg egy sütőedényt körülbelül félig vízzel, és helyezzük a sütő aljára. A tortát vízfürdő felett 30 percig sütjük, majd a nyitott sütőben 5 percig pihentetjük. Hagyjuk 20 percig hűlni, és egy éjszakára tegyük a hűtőbe.

Ezután öntsük a karamellás pudingot a tortára, és tálaljuk.