Termékek

Minőség és fenntarthatóság

Recepty

Cégünk

Helyszínek

Ehrmann Logo
High Protein muffinok

Hozzávalók

A muffinhoz

  • 200 g csokoládés High Protein puding
  • 100 g étcsokoládé
  • 100 g vaj
  • 40 g mandulaliszt
  • 2 tojás
  • 1 teáskanál sütőpor
  • 1 teáskanál juharszirup

A krémhez

  • 200 g cseresznyés-aróniás High Protein joghurt
  • egy kis meggylé a szín kedvéért
  • 100 g porcukor

Az elkészítés menete:
Olvasszuk fel a csokoládét a vajjal, és a tojásokkal együtt keverjük habosra. Ezután keverjük össze a lisztet, a sütőport, a juharszirupot és a csokoládés High Protein pudingot az olvasztott csokoládéval. Töltsük meg a muffinformát a tésztával. Süssük 180 fokon 20-25 percig.

A krémhez keverjük össze a meggylevet, a cseresznyés-aróniás High Protein joghurtot és a porcukrot, majd tegyük fél órára a fagyasztóba. Ezután egy kanál segítségével halmozzuk a krémet a kihűlt muffinokra.