Termékek

Minőség és fenntarthatóság

Recepty

Cégünk

Helyszínek

Ehrmann Logo
High Protein málnás sajttorta

Hozzávalók

A tésztához

  • 70 g mandulaliszt
  • 50 g xilit
  • 60 g vaj
  • 1 csipet só

A töltelékhez

  • 150 g vaníliás High Protein puding
  • 3 tojás
  • 120 g xilit
  • 450 g krémsajt
  • 100 g tejföl
  • 1 citrom leve
  • 1 evőkanál mandulaliszt

Az öntethez

  • málnás-gránátalmás High Protein joghurt
  • gránátalma magok és málna

Az elkészítés menete:
Az alaphoz olvasszuk meg a vajat egy serpenyőben, és keverjük össze a mandulaliszttel, a xilittel és a sóval, hogy sima tésztát kapjunk. Helyezzük a tésztát a formába, és 15 percig hagyjuk kihűlni a hűtőben. Melegítsük elő a sütőt 200 fokra, süssük 5 percig, majd hagyjuk kihűlni.

A töltelékhez keverjünk össze 150 g vaníliás High Protein pudingot, tojást, xilitet, krémsajtot, tejfölt, citromlevet és mandulalisztet. Öntsük a keveréket az alapra, és 20 percig pihentessük a hűtőben.

Ezután süssük a tortát 10 percig 200 fokon, majd csökkentsük a hőmérsékletet 130 fokra, és süssük további 60 percig. Hagyjuk a sajttortát a nyitott sütőben kihűlni.

Hagyjuk pihenni egy éjszakán át a hűtőszekrényben, majd tálalás előtt öntsünk rá málnás-gránátalmás High Protein joghurtot és díszítsük gyümölcsökkel.