Termékek

Minőség és fenntarthatóság

Recepty

Cégünk

Helyszínek

Ehrmann Logo
Espresso Columbia szelet

Hozzávalók

A tésztához

  • 500 g túró (lehetőleg tömbös)
  • 4 tojás
  • 4 evőkanál méz vagy más édesítőszer
  • 1 evőkanál reszelt citromhéj
  • 3 evőkanál vaníliás High Protein puding
  • 2 kolumbiai kávés High Protein puding
  • 1 csomag Bebe keksz
  • 1 evőkanál tejpor
  • 3-4 evőkanál hideg presszókávé

A csokoládéöntethez:

  • 30-50 g étcsokoládé
  • 3 evőkanál kókusztej
  • áfonyás High Protein puding
  • High Protein muffinok

Az elkészítés menete:
Készítsünk elő egy 25 cm átmérőjű tortaformát.

Keverjük össze a tojássárgáját az édesítővel, a tejporral, a citromhéjjal, a pudinggal és a túróval (enyhén verjük fel). Egy másik tálban verjük kemény habbá a tojásfehérjét egy csipet sóval, és óvatosan forgassuk a habot a túrós keverékbe. Süssük 180 fokon 30-45 percig. Figyeljünk oda a széleire. Ha elkezdenek aranyszínűvé válni, a tészta készen van. Hagyjuk kihűlni. A kihűlt túrós alapra kenjünk 2 kolumbiai kávés Ehrmann High Protein pudingot, majd a pudingréteg tetejét fedjük be a teljes kiőrlésű Bebe kekszekkel.

Csokoládéöntetet készítünk. Vízfürdőben, vízgőz felett olvasszunk fel 30-50 g étcsokoládét 3 evőkanál kókusztejjel. Az így kapott csokoládét öntsük a Bebe kekszrétegekre. Hagyjuk kihűlni, lehetőleg egy éjszakán át.

A receptet Michaela Tollingerová készítette a DAFIT, s.r.o. társaság számára.