Termékek

Minőség és fenntarthatóság

Recepty

Cégünk

Helyszínek

Ehrmann Logo
Csokoládékrém

Hozzávalók

  • 1 nagy édesburgonya – batáta (kb. 400 g)
  • 2 kanál kakaópor
  • 200 g csokoládés High Protein puding
  • 3 kanál rizsszirup
  • 2 kanál földimogyoróvaj
  • 2 kanál mandulatej

A krémhez

  • puffasztott tönkölybúza
  • gyümölcs, pl. szeder
  • dió
  • vaníliás-karamellás High Protein puding

Az elkészítés menete:
Az édesburgonyát néhányszor megszurkáljuk, és 180 fokos sütőben kb. 30 percig sütjük. Miután a burgonya kihűlt, vágjuk apró darabokra, és rakjuk a fagyasztóba legalább 4 órára.

Keverjük össze a fagyasztott édesburgonya darabokat a többi hozzávalóval (kakaó, csokoládés High Protein puding, rizsszirup, mogyoróvaj, mandulatej) turmixgépben, és keverjük simára, majd öntsünk egy pohárba. Hagyjuk egy órán át hűlni a fagyasztóban. Díszítsük tejszínhabbal és tálaljuk.