Termékek

Minőség és fenntarthatóság

Recepty

Cégünk

Helyszínek

Ehrmann Logo
Áfonyás High Protein szelet

Hozzávalók

A tésztához

  • 200 g kókuszreszelék
  • 200 g őrölt mandula
  • 80 g vaj
  • 2 tojásfehérje
  • 1 evőkanál sütőpor

A krémhez

  • 100 g vaníliás High Protein puding
  • 500 g krémsajt
  • 4 tojás
  • 20 g xilit (elhagyható)
  • 2 evőkanál habtejszín/tejszín (elhagyható)
  • 150 g áfonya

Az öntethez

  • 100 g áfonyás High Protein joghurt
  • 300 g áfonya

Az elkészítés menete:
A tésztához a vajat egy serpenyőben megolvasztjuk, majd összekeverjük a kókuszreszelékkel, a mandulával, a tojásfehérjével és a sütőporral. Tegyük a tésztát egy zsiradékkal kikent kapcsos tortaformába, és 180 fokon 20 percig süssük.

A krémhez keverjük össze a vaníliás High Protein pudingot, a krémsajtot és a tejszínt. Válasszuk szét a tojásokat, és óvatosan forgassuk bele a felvert tojásfehérjét. Adjunk hozzá 150 g áfonyát. Tegyük a krémet a forma aljára, és süssük 60 percig. Ezután hagyjuk kihűlni, és tegyük a hűtőszekrénybe egy éjszakára.

Másnap kenjük meg a tortát az áfonyás High Protein joghurttal és szórjuk meg a tetejét áfonyával.